Ingredients per
a 4 persones
1 talls de bacallà
per persona
1 porro
2 pastanagues
1 pebrot verd
2 carxofes
250g de cigrons
cuits
Oli, sal i
pebre
2 caiena
250ml de fumet
Un raig de vi
blanc
Farina
Elaboració
Tallar les
verdures; el porro a la brunesa, la pastanaga a rodelles, el pebrot a bastonets,
les carxofes a grills.
Posar oli en
una cassola, posar la caiena i deixar 3 minuts, afegir el porro, la pastanaga i
el pebrot. Salar.
En una paella a
part fregir una mica les carxofes.
Quan veiem que
el sofregit a perdut l’aigua treure la caiena i posar-hi un raig de vi blanc,
deixar que s’evapori. Afegir les carxofes i els cigrons i remenar. Al cap de 2
minuts posar el fumet calent a la cassola. Deixar bullir tot junt uns 7 minuts.
Mentrestant enfarinar
el bacallà i fregir-lo en una paella.
Afegir el
bacallar a la cassola i continuar la cocció uns 7 minuts més. Tapar i deixar
reposar.
.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada