Pàgines

divendres, 20 de gener del 2023

Bacallà amb verdures

 


Ingredients per a 4 persones

1 talls de bacallà per persona

1 porro

2 pastanagues

1 pebrot verd

2 carxofes

250g de cigrons cuits

Oli, sal i pebre

2 caiena

250ml de fumet

Un raig de vi blanc

Farina

Elaboració

Tallar les verdures; el porro a la brunesa, la pastanaga a rodelles, el pebrot a bastonets, les carxofes a grills.

Posar oli en una cassola, posar la caiena i deixar 3 minuts, afegir el porro, la pastanaga i el pebrot. Salar.

En una paella a part fregir una mica les carxofes.

Quan veiem que el sofregit a perdut l’aigua treure la caiena i posar-hi un raig de vi blanc, deixar que s’evapori. Afegir les carxofes i els cigrons i remenar. Al cap de 2 minuts posar el fumet calent a la cassola. Deixar bullir tot junt uns 7 minuts.

Mentrestant enfarinar el bacallà i fregir-lo en una paella.

Afegir el bacallar a la cassola i continuar la cocció uns 7 minuts més. Tapar i deixar reposar.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada