Ingredients
500g de seitons
Un vas de
vinagre blanc
2 cullerades de
sal i sucre
Pebre
Oli verge extra
Netejar els
seitons, treure l’espina i separar els dos lloms. Posar-los en aigua gelada
perquè perdin les restes de sang. Posar a congelar pel tema dels anisakis.
Quan els vulguem
fer, descongelar. Fer una barreja amb el vinagre blanc i les dues cullerades no molt plenes de
sal i sucre al 50%.
Anar posant els
seitons en una safata de vidre o porcellana a capes i entre capa i capa regar-ho
amb la barreja de vinagre i sal, va molt bé posar aquesta barreja en un biberó
de cuina.
Mirar que quan
acabem de posar tots els seitons quedin ben coberts.
Tapar i posar a
la nevera 24h.
Treure els
seitons i posar-los per capes en una altra safata i anar regant amb l’oli bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada