Pàgines

diumenge, 6 de març del 2022

Seitons en vinagre


 Ingredients

500g de seitons

Un vas de vinagre blanc

2 cullerades de sal i sucre

Pebre

Oli verge extra


Elaboració.

Netejar els seitons, treure l’espina i separar els dos lloms. Posar-los en aigua gelada perquè perdin les restes de sang. Posar a congelar pel tema dels anisakis.

Quan els vulguem fer, descongelar. Fer una barreja amb el vinagre blanc i les dues cullerades no molt plenes de sal i sucre al 50%.

Anar posant els seitons en una safata de vidre o porcellana a capes i entre capa i capa regar-ho amb la barreja de vinagre i sal, va molt bé posar aquesta barreja en un biberó de cuina.

Mirar que quan acabem de posar tots els seitons quedin ben coberts.

Tapar i posar a la nevera 24h.

Treure els seitons i posar-los per capes en una altra safata i anar regant amb l’oli bo.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada