Pàgines

dimecres, 18 d’agost del 2021

Estofat de patates amb costella de vedella a l’olla ràpida

 


Ingredients 2 persones

2 tires de xurrasco

2 patates

Ceba

2 grans d’all

½ got de vi ranci

Farigola, orenga i llorer

Sal, oli i pebre

350 ml d’aigua

 

Elaboració

Salpebrar la costella, fregir-la fins que quedi rossa, reservar-la.

En el mateix oli fregir una mica els alls i sofregir la ceba tallada petita i posar l'orenga, el llorer i la farigola.

Quan el sofregit està daurat posar-hi el vi ranci i deixar que s’evapori.

Afegir la costella al sofregit i retirar els dos grans d’all.

Posar-hi l’aigua fins que cobreixi la costella  i tancar l’olla ràpida. Deixar coure 25 minuts.

Esperar que baixi el vapor.

En una paella fregir les patates a poc a poc fins que estiguin cuites.

Posar les patates a l’olla, afegir una mica d'aigua  i deixar coure tot junts fins que es redueixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada