Ingredients 2 persones
2 tires de xurrasco
2 patates
Ceba
2 grans d’all
½ got de vi ranci
Farigola, orenga i llorer
Sal, oli i pebre
350 ml d’aigua
Elaboració
Salpebrar la costella,
fregir-la fins que quedi rossa, reservar-la.
En el mateix oli fregir una mica els
alls i sofregir la ceba tallada petita i posar l'orenga, el llorer i la farigola.
Quan el sofregit està daurat posar-hi el
vi ranci i deixar que s’evapori.
Afegir la costella al sofregit i retirar
els dos grans d’all.
Posar-hi l’aigua fins que cobreixi la costella i tancar l’olla ràpida.
Deixar coure 25 minuts.
Esperar que baixi el vapor.
En una paella fregir les patates a poc a
poc fins que estiguin cuites.
Posar les patates a l’olla, afegir una mica d'aigua i deixar
coure tot junts fins que es redueixi.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada