Pàgines

diumenge, 3 de gener del 2021

Rap allagostat


 Rap allagostat

Ingredients

Una cua de rap

Pebre vermell

Sal o sal morra.

Oli d’0liva

 

Elaboració

Agafem la cua de rap i la salem, ho podem fer de forma tradicional o bé submergit en salmorra durant 10 minuts. L’eixuguem i  el lliguem. Un cop lligat li posem pel damunt el pebre vermell, com si l’arrebosséssim, que n’hi hagi per a tots els costats amb una capa lleugera.

El posem en una safata de forn i l’amanim amb oli d’oliva verge.

Un cop escalfat al forn a 180º el posem uns 20 minuts segons el pes, si la cua es petita menys li posem menys temps.

Quan ha passat aquest temps el deixem a fora del forn que perdi tota l’aigua.

Si no el mengem immediatament, el podem embolicar amb film transparent i guardar-lo a la nevera, d’aquesta manera no s’asseca i queda molt sucós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada