Rap allagostat
Ingredients
Una cua de rap
Pebre vermell
Sal o sal
morra.
Oli d’0liva
Elaboració
Agafem la cua
de rap i la salem, ho podem fer de forma tradicional o bé submergit en salmorra
durant 10 minuts. L’eixuguem i el
lliguem. Un cop lligat li posem pel damunt el pebre vermell, com si
l’arrebosséssim, que n’hi hagi per a tots els costats amb una capa lleugera.
El posem en una
safata de forn i l’amanim amb oli d’oliva verge.
Un cop escalfat
al forn a 180º el posem uns 20 minuts segons el pes, si la cua es petita menys
li posem menys temps.
Quan ha passat
aquest temps el deixem a fora del forn que perdi tota l’aigua.
Si no el mengem
immediatament, el podem embolicar amb film transparent i guardar-lo a la
nevera, d’aquesta manera no s’asseca i queda molt sucós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada