Ingredients
500g d’arròs.
190 cl de vinagre d’arròs
160 g de sucre
15g de sal fina
Elaboració
1.Rentar
l’arròs per treure el midó. Submergir-lo en aigua, remoure’l per ajudar a treure
el midó, l’aigua queda blanquinosa, retirar l’aigua i repetir el procés (entre
6 i 8 cops) fins que l’aigua quedi transparent. Un cop net, posar en una olla
amb la mateixa quantitat d’aigua que arròs. Tapar l’olla, posar-lo a bullir
durant dos minuts a foc mitjà i 13 minuts al mínim. Després retirar del foc i
deixar reposar uns 10 minuts, però sense destapar l’olla en cap moment!
2. Després amanir
l’arròs amb el vinagre el sucre i la sal.
Per preparar-ho,
s’ escalfar el vinagre en una cassó, sense que arribi a bullir, i dissoldre-hi
el sucre i la sal. Després deixa-ho refredar. Barrejar-lo amb l’arròs, a poc a
poc, amb una paleta de fusta dissenyada especialment amb aquesta finalitat.
3. L’arròs ha
de quedar brillant i una mica enganxifós. Aquesta textura és la que va bé per
fer el sushi.
2. Tallar el
peix!
1. Cal tenir un
bon peix i treure-li, si en te, les espines i la pell i tallar-lo de 2 mil de
gruix.
2. Fer les boles
d’arròs amb les mans, han d’estar humides perquè no s’enganxi. També es pot fer
amb un motlle petit i anar-lo mullant.
Shootercasino.com: Online Casino in Nigeria
ResponEliminaPlay over 200 Live Dealer games at Shootercasino. Get 제왕카지노 instant access to more than worrione 1500 febcasino slots, table games, live dealers and live casino games!