Ingredients
Macarrons
Galta de
vedella
Fons de vedella
Ceba
Tomàquet
Nata
Formatge
Parmesà
Oli, sal i
pebre
Elaboració
1.
Primer hem fer la galta de vedella a baixa
temperatura (mirar la recepta Melós de vedella)
2.
Tenir fons de vedella (mirar la recepta de fons
de vedella)
3.
Agafar la galta de vedella, separar la carn de
la salsa que ha fet.
4.
Posar la salsa al foc i afegir el fons de
vedella, deixar que es redueixi.
5.
Fer un sofregit amb ceba i tomàquet. Tallem la
ceba ben petita i el tomàquet sense llavors i tallat petit, esperar que estigui
ben confitat.
6.
Afegir la salsa que ha fet la galta i el fons de
vedella al sofregit i deixar coure una estona.
7.
Tallar la galta a trossos petits i afegir-la al
sofregit, deixar que es cogui tot junt uns minuts.
8.
Per altra banda bullir els macarrons.
9.
Preparar la
crema de parmesà, posar en un cassó la nata i deixar que es redueixi a
la meitat, quan estigui feta, afegir el formatge i deixar coure una mica, que
es barregi.
10.
Quan tenim fet el sofregit, els macarrons i la
salsa de parmesà posar la salsa de parmesà pel damunt i servir-ho immediatament. Si es deixa
refredar es solidifica tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada