Pàgines

dijous, 14 de gener del 2021

Macarrons amb melós de vedella i crema de parmesà

 


Ingredients

Macarrons

Galta de vedella

Fons de vedella

Ceba

Tomàquet

Nata

Formatge Parmesà

Oli, sal i pebre

 

Elaboració

1.       Primer hem fer la galta de vedella a baixa temperatura (mirar la recepta Melós de vedella)

2.       Tenir fons de vedella (mirar la recepta de fons de vedella)

3.       Agafar la galta de vedella, separar la carn de la salsa que ha fet.

4.       Posar la salsa al foc i afegir el fons de vedella, deixar que es redueixi.

5.       Fer un sofregit amb ceba i tomàquet. Tallem la ceba ben petita i el tomàquet sense llavors i tallat petit, esperar que estigui ben confitat.

6.       Afegir la salsa que ha fet la galta i el fons de vedella al sofregit i deixar coure una estona.

7.       Tallar la galta a trossos petits i afegir-la al sofregit, deixar que es cogui tot junt uns minuts.

8.       Per altra banda bullir els macarrons.

9.       Preparar la  crema de parmesà, posar en un cassó la nata i deixar que es redueixi a la meitat, quan estigui feta, afegir el formatge i deixar coure una mica, que es barregi.

10.   Quan tenim fet el sofregit, els macarrons i la salsa de parmesà posar la salsa de parmesà pel damunt  i servir-ho immediatament. Si es deixa refredar es solidifica tot.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada