Ingredients
Ous
Puré de patata
Porro
Ceba
Pastanaga
Pebrot verd
Oli sal i pebre
Paper film i
pinzell
Elaboració
·
Tallar a la juliana el porro, la ceba, la
pastanaga i el pebrot verd.
·
Posar oli en una paella i deixar que es vagi sofregint
les verdures, quan està fet reservar.
·
Preparar els ous poche, agafar un tros de film d’uns
15 cm, pintar-lo per dintre amb oli (perquè no s’hi enganxi l’ou) i posar-lo en
un vol. Trencar l’ou i posar-lo a dins del vol on hi tenim el film. Lligar-lo
amb un tros de film més prim.
·
Un cop tenim preparats els ous que volem fer,
posar un cassó amb aigua al foc i esperar que bulli. Posar els ous i deixar que
bullin uns 5 minuts.
·
Preparar el puré, fer una ració de puré Magi per
cada dos persones, posar més quantitat de patata deshidratada de la que posa en
la recepta del paquet.
·
Quan ho tenim tot fet muntar el plat: posar al
fons del plat tres cullerades de puré, a sobre l’ou que li haurem tret el film
i per últim les verdures sofregides.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada