Pàgines

dijous, 21 de gener del 2021

Ous poche amb puré de patata i verdures saltejades

 


Ingredients

Ous

Puré de patata

Porro

Ceba

Pastanaga

Pebrot verd

Oli sal i pebre

Paper film i pinzell

 

Elaboració

·       Tallar a la juliana el porro, la ceba, la pastanaga i el pebrot verd.

·       Posar oli en una paella i deixar que es vagi sofregint les verdures, quan està fet reservar.

·       Preparar els ous poche, agafar un tros de film d’uns 15 cm, pintar-lo per dintre amb oli (perquè no s’hi enganxi l’ou) i posar-lo en un vol. Trencar l’ou i posar-lo a dins del vol on hi tenim el film. Lligar-lo amb un tros de film més prim.

·       Un cop tenim preparats els ous que volem fer, posar un cassó amb aigua al foc i esperar que bulli. Posar els ous i deixar que bullin uns 5 minuts.

·       Preparar el puré, fer una ració de puré Magi per cada dos persones, posar més quantitat de patata deshidratada de la que posa en la recepta del paquet.

·       Quan ho tenim tot fet muntar el plat: posar al fons del plat tres cullerades de puré, a sobre l’ou que li haurem tret el film i per últim les verdures sofregides.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada