Ingredients
Espatlla de cabrit per
persona
Patates
Cebes
2 tomàquets
All
Oli, sal i pebre
Orenga
1/2 vas de vi ranci
1 got de brou o pastilles de brou dissoltes en aigua.
Elaboració
Marcar, fer un tall a cada espatlla. Macerar les espatlles amb: sal, pebre,
orenga, pelar uns grans d’all i posar-los entre la carn de l’espatlla,
regar amb oli i vi ranci. Donar la volta a l’espatlla i tornar a posar el
mateix. Deixar reposar durant unes dues o tres hores.
Pelar i tallar les cebes i
les patates a tacs i fregir-les amb oli abundant no cal que quedin totalment cuites, s'acabaran de coure al forn.
Segellar les espatlles en una paella i
posar-les a la safata del forn, tornar a posar orenga, oli, vi ranci i el brou.
Preescalfar el forn a 200º sense ventilador, posar la safata al forn, baixar el forn a 180º i tenir-lo 30', baixar el forn a 150º i tenir el cabrit durant 30', finalment tornar a posar el forn a 180ª i deixar-lo durant 15'. En total 1h i 15'
Col·locar-les a la safata del forn quan faltin uns 30'.
Mentre el cabrit es va fent, s'ha d'anar regant de tant en tant amb el seu suc, vigilar que no quedi sec, si fos així afegir-hi una mica de brou.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada