Pàgines

dissabte, 21 de febrer del 2015

Suquet rap i cloïsses























Ingredients
Peix per a fer brou ½ kg.
Ceba
Rap 1,5Kg per a 6 persones
Patates Monalissa
4 tomàquets madurs
Vi blanc
Un sobre per la picada "Dani" que hi ha ametlles, avellanes, pinyons i pa torrat
Nyora
Pebre vermell i pebre blanc
Alls, sal i oli
Llagostins o gambes (2 per persona)  o cloïsses
1 sípia opcional

Elaboració
Fer un fumet.
Fregir la ceba trinxada i tirar els peixos, afegir aigua freda i deixar bullir 15 min. Colar i tornar a bullir una estona més.


Pelar les patates i tallar-les esqueixades.

Posar oli en una cassola. Fregir la sípia i reservar, fregir els llagostins i reservar.
Fregir els alls sense pelar, una mica xafats i desprès afegir la ceba, posar-hi el tomàquet i esperar que es confiti amb la ceba.
Quan tenim el sofregit fet posar-hi les patates i cobrir-ho amb el fumet.
Tirar la picada i deixar bullir fins que les patates estan al punt entre 15 i 20 min.
Afegir el rap, la sípia i les gambes i deixar coure tot junt entre 7 i 10 min.

Picada
Fregir amb poc oli, les avellanes, les ametlles, els pinyons i el pa torrat. Escaldar les nyores i treure la polpa afegir a les avellanes... Passar pel minipimer  amb una mica de pebre vermell, vi blanc i una mica de brou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada