Ingredients
Peix per a fer brou ½
kg.
Ceba
Rap 1,5Kg per a 6 persones
Patates Monalissa
4 tomàquets madurs
Vi blanc
Un sobre per la picada "Dani" que hi ha ametlles, avellanes, pinyons i pa torrat
Nyora
Pebre vermell i pebre blanc
Alls, sal i oli
Llagostins o gambes (2 per persona) o cloïsses
1 sípia opcional
Ceba
Rap 1,5Kg per a 6 persones
Patates Monalissa
4 tomàquets madurs
Vi blanc
Un sobre per la picada "Dani" que hi ha ametlles, avellanes, pinyons i pa torrat
Nyora
Pebre vermell i pebre blanc
Alls, sal i oli
Llagostins o gambes (2 per persona) o cloïsses
1 sípia opcional
Elaboració
Fer
un fumet.
Fregir
la ceba trinxada i tirar els peixos, afegir aigua freda i deixar bullir 15 min.
Colar i tornar a bullir una estona més.
Pelar les patates i tallar-les esqueixades.
Posar oli en una cassola. Fregir la sípia i reservar, fregir
els llagostins i reservar.
Fregir els alls sense pelar, una mica xafats i desprès
afegir la ceba, posar-hi el tomàquet i esperar que es confiti amb la ceba.
Quan tenim el sofregit fet posar-hi les patates i cobrir-ho
amb el fumet.
Tirar la picada i deixar bullir fins que les patates estan
al punt entre 15 i 20 min.
Afegir el rap, la sípia i les gambes i deixar coure tot junt
entre 7 i 10 min.
Picada
Fregir amb poc oli, les avellanes, les ametlles, els pinyons
i el pa torrat. Escaldar les nyores i treure la polpa afegir a les avellanes...
Passar pel minipimer amb una mica de
pebre vermell, vi blanc i una mica de brou.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada