Pàgines

diumenge, 22 de febrer del 2015

Tàrtar de Tonyina

























Ingredients
Tonyina
Alvocat, opcional
Sèsam, opcional
Oli
Sal
Pebre
Mostassa en gra, opcional
Tàperes, cogombres, guindilles
Rovell d’ou
Ciboulette o ceba tendre
Llima
Tabasco verd
Soja

Elaboració
Per més seguretat congelar la tonyina. Quan es vulgui utilitzar,  descongelar-la i tallar-la prima però no trinxada.
Tallar les tàperes, els cogombres, i les gindilles ben petites.
Tallar la ceba o ciboulet.
Tallar el avocat.
Ratllar la llima

Prepara la vinagreta: oli, sal, pebre, mostassa en gra, el tabasco i la soja. Barrejar ben barrejat. Si es vol si pot afegir un rovell d’ou.
Barrejar-ho tot amb la tonyina i tot el que tinguem tallat.
En els tàrtars es poden fer diferents combinacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada