Pàgines

divendres, 20 de febrer del 2015

Cua de bou



Ingredients

3 cebes 
1 cues de bou
150 cl Vi  ranci
50 cl Moscatell
200 cl Aigua
Patates vermelles 2kg
3 o 4 fulles de llorer
Orenga de fulla petita
Sal pebre i oli

Elaboració
Posar oli en una cassola alta i ample per sofregir la ceba tallada a quadrets petits, salpebrar, i deixar-ho coure de 20 a 30 minuts. 
Salpebrar la cua de bou abundantment. Posar-la a la cassola, quan la ceba ja esta daurada i amb el foc fort, anar remenant durant uns 15 a 20 minuts  fins que quedi daurada i afegir les 3 o 4 fulles de llorer.
Afegir el vi i l’aigua, i deixar estofar durant de 45 minuts. Al final afegir l'orenga i deixar coure uns 5 o 10 minuts.
Prèviament haurem fregit les patates en trossos fins que estiguin una mica daurades, uns 15 minuts.
Afegim aquestes patates a la cassola i les deixem coure uns 20 minuts, estofant-se amb la cassola tapada.
Deixar reposar. És millor menjar-ho el dia següent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada