Pàgines

diumenge, 24 de maig del 2020

Fideus a la cassola




Ingredients per a 2 persones
160 g de fideus del núm. 2
Costella de porc
Una ceba gran
1 pebrot verd
2 tomàquets de pera
½ carbassó
½ albergínia
Vi blanc
Oli, sal i pebre
Julivert
½ litre de brou

Elaboració
Salpebrar la costella de porc. Posar oli en una cassola i daurar la costella.
Retirar la costella i en el mateix oli afegir la ceba i el pebrot verd tallat ben petit.
Quan està cuit i  daurat, afegir el tomàquet ratllat una mica de sal i si es vol una mica de sucre, deixar que es confiti. Afegir un raig de vi blanc i deixar que s’evapori.
En una paella a part fregir el carbassó i l’albergínia en un foc fort perquè no s’estovi.
Afegir la costella de porc, l’albergínia i el carbassó al sofregit, remenar i que es cogui tot junt un minut.
Posar els fideu a dins la cassola i deixar que es fregeixin una mica.
Escalfar el brou. Quan estigui calent tirar a la cassola que cobreixin els fideus i esperar 10 minuts, passat aquest temps deixar reposar 2 minuts.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada