Ingredients per a 2 persones
160 g de fideus del núm. 2
Costella de porc
Una ceba gran
1 pebrot verd
2 tomàquets de pera
½ carbassó
½ albergínia
Vi blanc
Oli, sal i pebre
Julivert
½ litre de brou
Elaboració
Salpebrar la costella de porc. Posar oli en una cassola i daurar la
costella.
Retirar la costella i en el mateix oli afegir la ceba i el pebrot verd
tallat ben petit.
Quan està cuit i daurat, afegir
el tomàquet ratllat una mica de sal i si es vol una mica de sucre, deixar que
es confiti. Afegir un raig de vi blanc i deixar que s’evapori.
En una paella a part fregir el carbassó i l’albergínia en un foc fort
perquè no s’estovi.
Afegir la costella de porc, l’albergínia i el carbassó al sofregit,
remenar i que es cogui tot junt un minut.
Posar els fideu a dins la cassola i deixar que es fregeixin una mica.
Escalfar el brou. Quan estigui calent tirar a la cassola que cobreixin
els fideus i esperar 10 minuts, passat aquest temps deixar reposar 2 minuts.


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada