Pàgines

dimarts, 16 de maig del 2023

Amanida de cabdells, créixens, poma...

 

Ingredients:

Cabdells

Tomàquets xerri

Créixens

Poma

Ceba tendre

Pastanaga

Tàperes

Pernil

Oli, sal i vinagre

Elaboració

Netejar totes les verdures i tallar-les: els créixens en 8 parts, els xerri en 4 part, la poma a bastonets, la pastanaga i la ceba a cuadrets molt petits.

Fer la vinagreta, agafar la ceba i amanir-la amb sal i vinagre i deixar-la una estona per perdre la fortor, afegir la pastanaga i remenar. Al cap d’una estona treure part del vinagre i afegir l’oli i el pernil salat. Deixar reposar.

Posar a cada plat, els cabdells, els tomàquets, els créixens i la poma (a vegades als tomàquets els hi poso una mica de sucre) regar-ho amb la vinagreta i servir.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada