Pàgines

diumenge, 3 de juny del 2018

Conill a l' "ajillo"


Ingredients
Conill tallat petit
Oli, sal i pebre
Alls
Vi blanc
Romaní

Preparació
Salpebren el conill i el deixem reposar fins que el cuinem
Separeu els grans de la cabeça i, sense pelar-los,  els aixafem amb un cop amb la fulla del ganivet. També es poden tallar els alls gruixuts
Tireu un bon raig d'oli d'oliva a la cassola i amb el foc baix cuineu els grans d'all durant 5 min, controlant en tot moment que no es cremin. D'aquesta manera aromatitzaran l'oli. Retireu i reserveu els grans d'all per a més tard.
Pugem una mica el foc i quan l’oli estigui calent i posem el conill i li donem unes quantes voltes fins que estigui daurat per tots costats.
Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori l'alcohol, posem els grans d’alls i tapen la cassola.
Ho deixem coure uns 20 minuts a foc vaig fins que la salsa quedi espessa.
Posar hi el romaní.
Es pot acompanyar amb arròs pilaf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada