Pàgines

divendres, 2 de desembre del 2022

Calamars amb ceba i vi

 



Ingredients

400g de calamars nets

4 cebes

4 grans d’alls

1 got de vi blanc

1 culleredeta de pebre blanc

Oli

3 fulles de llorer

Elaboració

Pelar els alls, tallar la ceba a juliana.

Posar una cassola al foc, afegir l’oli i sense que estigui calent posar-hi les fulles de llorer i els alls. Esperar que es daurin una mica i afegir la ceba i remenar.

Al cap de pocs minuts afegir els calamars nets i remenar. Posar el pebre blanc i a continuació el got de vi blanc, esperar que bulli. Tapar la cassola, posar el foc baix i deixar coure entre 70 o 75’. Vigilar que no es quedi sense salsa, i si fos així, afegir una mica d’aigua bullent.

Salar i tastar-ho per veure com està.

Jo ho he acompanyat amb arròs pilaf




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada