Pàgines

dissabte, 3 de novembre del 2018

Pollastre de Tots Sants




Ingredients
  • 24 castanyes
  • 3 Peres
  • 2 Pomes
  • 1 Moniato
  • 2 Albergínies de les llargues i primes
  • 200 g de bolets
  • 6 quarts de pollastre
  • 1 ceba gran
  • Oli suau  sal pebre, farina i mantega
  • Herbes aromàtiques
  Elaboració guarniment.
  • Castanyes. Torrar les castanyes, pelar-les, passar-les per la paella amb mantega.
  • Peres. Bullir les peres deu minuts aproximadament amb pell i no massa aigua.
  • Poma.  Tallar les pomes a grills de 1 cm  i fregir-les amb mantega o oli.
  • Moniatos vermells perquè són més dolços. Tallar en rodanxes gruixudes i fregir-los amb oli
  • Albergínia. Tallada gruixuda enfarinada i fregida amb oli.
  • Bolets. Netejar i passar per la paella el bolets.
Elaboració pollastre
Fregir el pollastre amb oli però que no quedi ros,
Treure el pollastre de la cassola. Amb el mateix oli i afegint-ne una mica més, daurar la ceba i afegir una mica de farina que es dauri. Quan està fet posar-hi herbes aromàtiques i vi ranci, quan s’hagi evaporat el vi posar aigua a la cassola on hi ha la ceba i deixar reduir a la meitat ( més val posar més aigua que menys ja que es millor no tenir-ne que afegir). Quan ja hagi reduït col·locar el pollastre a la cassola i al damunt el guarniment.
Deixar coure entre ¾ h a una hora tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada