Ingredients:
- Un
rap una mica gran
- Sal,
pebre vermell i pebre blanc
- 3
grans d’all
- 1
ceba
- Tomàquets
- Patates
- Julivert
- Sake
o vi blanc
- Fumet
Treure l’espina del rap, salpebrar i lligar-lo capiculat,
depèn de les persones que siguin, si son dues persones en mig rap n’hi ha prou.
Posar un raig d’oli en una cassola i tirar tres gran d’all xafats deixar que
fregeixin una mica. Enrossir el rap per tots els costat, després afegir la ceba i el
tomàquet tallats una mica gran i a continuació les patates.
Treure un moment el rap i Posar-li una mica de pebre vermell
dolç al damunt, mirar que en tingui per totes les cares i després el julivert. El tornem a posar a la cassola i afegim el vi blanc i el fumet. Al cap de 20 minuts treure el rap
i deixar que les patates es vagin fent fins que estiguin cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada