Pàgines

dijous, 6 de febrer del 2020

Rap rostit
































Ingredients:
  • Un rap una mica gran
  • Sal, pebre vermell i pebre blanc
  • 3 grans d’all
  • 1 ceba
  • Tomàquets
  • Patates
  • Julivert
  • Sake o vi blanc
  • Fumet

Treure l’espina del rap, salpebrar i lligar-lo capiculat, depèn de les persones que siguin, si son dues persones en mig rap n’hi ha prou. 
Posar un raig d’oli en una cassola i tirar tres gran d’all xafats deixar que fregeixin una mica. Enrossir el rap per tots els costat, després afegir la ceba i el tomàquet tallats una mica gran i a continuació les patates. 
Treure un moment el rap i Posar-li una mica de pebre vermell dolç al damunt, mirar que en tingui per totes les cares i després el julivert. El tornem a posar a la cassola i afegim el vi blanc i el fumet. Al cap de 20 minuts treure el rap i deixar que les patates es vagin fent fins que estiguin cuites.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada