Pàgines

dilluns, 16 de desembre del 2024

Plum Cake

 


Ingredients motlle gran

300g de farina de rebosteria

200g de mantega

400g de fruita confitada, cireres, taronja, préssec, meló, albercoc, panses...

200g de sucre

Un sobre de llevat en pols Royal (16g)

100 ml de brandi  Mascaró

3 ous

Ingredients motlle petit

260g farina

173g de mantega

345g de fruita confitada

173g de sucre

14g de llevat en pols Royal

85ml de brandi Mascaró

3 ous petits

Elaboració

Tallem la fruita confitada a daus petits i la posem en un vol amb el conyac, que es vagi macerant.

En una cassola es posa la mantega a fondre lleugerament, un cop la tenim fosa  es posa a la Thermomix, s’afegeix el sucre i es barreja 5 segons a velocitat 5, es van afegint el ous d’un en un i cada vegada anem barrejant 5s/5v. A continuació s’incorpora la farina i es remena fins que esta ben barrejada.

Afegim la fruita confitada en el vas de la Thermomix i amassem per no trinxar la fruita.

Folrem el motlle amb paper vegetal i mantega i li posem la massa del Plum  Cake.

Escalfem el forn a 180º i posem el Plum Cake durant 1h i 15 min. Punxem  amb un ganivet per veure si ja esta cuit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada