Ingredients motlle gran
300g de farina de rebosteria
200g de mantega
400g de fruita confitada, cireres, taronja,
préssec, meló, albercoc, panses...
200g de sucre
Un sobre de llevat en pols Royal (16g)
100 ml de brandi Mascaró
3 ous
Ingredients motlle petit
260g farina
173g de mantega
345g de fruita confitada
173g de sucre
14g de llevat en pols Royal
85ml de brandi Mascaró
3 ous petits
Elaboració
Tallem la fruita confitada a daus petits i la
posem en un vol amb el conyac, que es vagi macerant.
En una cassola es posa la mantega a fondre
lleugerament, un cop la tenim fosa es
posa a la Thermomix, s’afegeix el sucre i es barreja 5 segons a velocitat 5, es
van afegint el ous d’un en un i cada vegada anem barrejant 5s/5v. A continuació
s’incorpora la farina i es remena fins que esta ben barrejada.
Afegim la fruita confitada en el vas de la
Thermomix i amassem per no trinxar la fruita.
Folrem el motlle amb paper vegetal i mantega i
li posem la massa del Plum Cake.
Escalfem el forn a 180º i posem el Plum Cake
durant 1h i 15 min. Punxem amb un
ganivet per veure si ja esta cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada