Pàgines

dimecres, 12 de març del 2025

Strudel de poma

 


Ingredients

380 g de poma tallada

30 g de nous

50 g de panses

100 g de sucre morè

Una culleradeta de cafè de canyella

Mantega

Una massa de pasta de full

Un ou

Elaboració

Pelar i tallar la poma a daus petits. Posar les panses en remull i 1 minut al microones perquè s’estovin i després escorre-les. Partir les nous petites.

Posar la poma, les panses i les nous en un bol i barrejar. A continuació hi afegim el sucre i la canyella, ho barregem bé.

Estenem la massa sobre el paper vegetal, posem el farcit al mig i per damunt hi anem posant trossets de mantega. Amb la massa emboliquem el farcit i perquè no se’ns obri ens mullem els dits i els passem per les bores de la massa perquè s’enganxi bé.


Pintem la massa amb l’ou batut i amb un ganivet fem uns petits talls a la massa.

Preescalfem el forn a 180 i posem el pastís durant 45 minuts.

Es pot servir amb gelat.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada