Ingredients
380 g
de poma tallada
30 g
de nous
50 g
de panses
100 g
de sucre morè
Una culleradeta
de cafè de canyella
Mantega
Una massa
de pasta de full
Un ou
Elaboració
Pelar
i tallar la poma a daus petits. Posar les panses en remull i 1 minut al
microones perquè s’estovin i després escorre-les. Partir les nous petites.
Posar
la poma, les panses i les nous en un bol i barrejar. A continuació hi afegim el
sucre i la canyella, ho barregem bé.
Estenem
la massa sobre el paper vegetal, posem el farcit al mig i per damunt hi anem
posant trossets de mantega. Amb la massa emboliquem el farcit i perquè no se’ns
obri ens mullem els dits i els passem per les bores de la massa perquè s’enganxi
bé.
Pintem la massa amb l’ou batut i amb un ganivet fem uns petits talls a la massa.
Preescalfem
el forn a 180 i posem el pastís durant 45 minuts.
Es
pot servir amb gelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada