Pàgines

dijous, 22 de maig del 2025

Mandonguilles amb sípia



Ingredients

350g de botifarra

1 ou

½ panet de pa congelat

180g de sípia

150ml d’aigua

2 cebes

2 grans d’all

3 tomàquets de pera

300ml de brou

Farina

Oli, sal i sucre

Elaboració

Posem la carn de les botifarres en un bol, afegim l’ou i el pa que hem ratllat amb la Thermomix i ho barregem bé.

Fem les mandonguilles, les enfarinem i les fregim. Un cop les tenim cuites, les reservem. En el mateix oli fregim la sípia, quan veiem que comença a daurar-se i afegim l’aigua i que torni a coure perquè així estarà més tova i la reservem. En el mateix oli,  i si en fa falta una mica més li afegim  hi posem la ceba tallada a juliana i el dos gran d’all . Ho salem i esperem que la ceba es vagi confitant, ha de quedar transparent i que ja comenci a daurar-se.

Mentrestant tallem els tomàquets a daus petits. Quan veiem que ja tenim la ceba a punt i afegim el tomàquet, ho salem i hi posem una mica de sucre. Deixem que es vagi confitant i quan veiem que ja ha perdut l’aigua i incorporem les mandonguilles i la sípia. Deixem que cuini tot junt una estona i llavors i posem el brou.

Tot anirà bullint i quan veiem que el brou s’ha reduït ho trèiem del foc i ho deixem reposar una estona.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada