Ingredients
350g de botifarra
1 ou
½ panet de pa congelat
180g de sípia
150ml d’aigua
2 cebes
2 grans d’all
3 tomàquets de pera
300ml de brou
Farina
Oli, sal i sucre
Elaboració
Posem la carn de les botifarres en un bol,
afegim l’ou i el pa que hem ratllat amb la Thermomix i ho barregem bé.
Fem les mandonguilles, les enfarinem i les
fregim. Un cop les tenim cuites, les reservem. En el mateix oli fregim la sípia,
quan veiem que comença a daurar-se i afegim l’aigua i que torni a coure perquè així
estarà més tova i la reservem. En el mateix oli, i si en fa falta una mica més li afegim hi posem la ceba tallada a juliana i el dos
gran d’all . Ho salem i esperem que la ceba es vagi confitant, ha de quedar transparent
i que ja comenci a daurar-se.
Mentrestant tallem els tomàquets a daus petits.
Quan veiem que ja tenim la ceba a punt i afegim el tomàquet, ho salem i hi
posem una mica de sucre. Deixem que es vagi confitant i quan veiem que ja ha
perdut l’aigua i incorporem les mandonguilles i la sípia. Deixem que cuini tot
junt una estona i llavors i posem el brou.
Tot anirà bullint i quan veiem que el brou s’ha
reduït ho trèiem del foc i ho deixem reposar una estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada