Pàgines

dijous, 24 de desembre del 2015

Sopa de galets i carn d'olla




Ingredients
Herbes brou
2 Col
Patates
1 Kg. de cigrons  
1 pollastre 2kg
5 botifarres crues
3 botifarres negres
¼ gallina n’hi ha prou
1 kg conill de vedella
2 peus de porc
ossos de vedella
ossos d’espinada
4 paquets de galets
Careta de porc

Pilota bé
            1000 gr. Vedella
            1000 gr. Porc
            3 o 4 ous
pa ratllat
farina i julivert

Mandonguilles petites
            4 botifarres

Material per a fer la carn d’olla
Olla grossa de color marróOlla d’acer inoxidable
Olla d’acer inoxidable d’Alella
Dues bosses reixades del Decathlon  per posar les verdures, els ossos, els peus de porc i la careta i l’altre per posar els cigrons.
Portar  safates de casa
Portar ganivets i lo de pelar les pastanagues















Elaboració
Fer la carn d’olla amb les dues olles que hi ha a Figaró repartir el material entre des dues, tot i que en la marró se n’hi  posa una mica més.

Les botifarres es posen més tard perquè no perdin tant de gust, una hora més tard.

Una mica abans d’acabar el brou treure les bosses reixades de les verdures

Omplir l’olla que he portat d’Alella amb la meitat de brou de l’olla d’acer inoxidable i la meitat d’aigua.

Posar a bullir les patates i la col, més tard el cigrons i més tard la botifarra negra

Quan hagi bullit una mica tirar una mica d’aquest brou de col a l’olla marró ja que no li havíem posat gens de col.

Treure les bosses de la verdura


Treure la carn de l’olla d’acer inoxidable i posar-la a l’olla marró

Treure  tot el brou que puguem de l’olla marro i passar-lo  a la d’acer que hi ha a Figaró  per fer la sopa. Aquesta olla ha quedat molt plena de brou i hi he posar 4 paquets de galets. He omplert gairebé l’olla de brou i n’ha sobrat però estava molt bé
Mirar que no quedi sosa


Va molt bé agafar guants per preparar la carn d’olla en les safates, comprar guants 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada