Herbes brou
2 Col
Patates
1 Kg. de cigrons
1 pollastre 2kg
5 botifarres crues
3 botifarres negres
¼ gallina n’hi ha prou
1 kg conill de vedella
2 peus de porc
ossos de vedella
ossos d’espinada
4 paquets de galets
Careta de porc
Pilota
bé
1000 gr. Vedella
1000 gr. Porc
3 o 4 ous
pa ratllat
farina i julivert
Mandonguilles
petites
4 botifarres
Material
per a fer la carn d’olla
Olla grossa de color marróOlla d’acer inoxidable
Olla
d’acer inoxidable d’Alella
Dues
bosses reixades del Decathlon per posar
les verdures, els ossos, els peus de porc i la careta i l’altre per posar els cigrons.
Portar
safates de casa
Portar ganivets i lo de pelar les pastanagues
Fer
la carn d’olla amb les dues olles que hi ha a Figaró repartir el material entre
des dues, tot i que en la marró se n’hi posa una mica més.
Les
botifarres es posen més tard perquè no perdin tant de gust, una hora més tard.
Una
mica abans d’acabar el brou treure les bosses reixades de les verdures
Omplir
l’olla que he portat d’Alella amb la meitat de brou de l’olla d’acer
inoxidable i la meitat d’aigua.
Posar
a bullir les patates i la col, més tard el cigrons i més tard la botifarra
negra
Quan
hagi bullit una mica tirar una mica d’aquest brou de col a l’olla marró ja que
no li havíem posat gens de col.
Treure
les bosses de la verdura
Treure
la carn de l’olla d’acer inoxidable i posar-la a l’olla marró
Treure
tot el brou que puguem de l’olla marro i
passar-lo a la d’acer que hi ha a Figaró
per fer la sopa. Aquesta olla ha quedat
molt plena de brou i hi he posar 4 paquets de galets. He omplert gairebé l’olla de brou i n’ha sobrat però estava molt bé
Mirar
que no quedi sosa
Va
molt bé agafar guants per preparar la carn d’olla en les safates, comprar
guants
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada