Pàgines

diumenge, 22 de gener del 2017

Sara























Bescuit genovès,
INGREDIENTS: per a 8 persones
125 grs de sucre
125 grs de farina
4 ous
Raspadures de llimona
1 culleradeta de llevat en pols

REPARACIÓ:
En un bol, recipient fondo, bateu els quatre ous sencers, rovells i clares, junt amb el sucre, fins que obtingueu una crema espessa i esponjosa; si us hi agrada, ratlleu-hi la pell de la llimona, i tot seguit aneu-hi afegint la farina a la qual haurem barrejat el llevat, de mica en mica, en forma de pluja, tot passant-la per un sedàs o colador fi, metàl·lic. En afegir-hi la farina procureu no treballar-ho massa, només el que calgui perquè es barregi. Aleshores, aboqueu-ho en un motlle untat, amb un paper la fons també untat. Es cou a forn regular uns 30 minuts.

Crema de Mantega
250 gr. Mantega
100 gr. Sucre de llustre
Una mica d’aigua
200 gr. Ametlles tallades

Torrar les ametlles al forn amb el gratinador, anar remenant de tant en tant fins que estiguin una mica daurades. Es torren molt facilment

Treballar la mantega reblanida amb el sucre de llustre, afegir una mica d’aigua i seguir treballant fins que quedi una pasta una mica més blanca.

Es parteix el pastís per la meitat i s'hi posa crema de mantega.
Posar la mantega pel damunt del pastís i a sobre les ametlles torrades, al final es pot posar una mica de sucre de llustre pel damunt.
Aquesta crema es pot fer de diferents sabors, es pot afegir cafè, o xocolata.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada