Pàgines

dimarts, 17 de gener del 2017

Pastanagues i cebes caramelitzades






















Pastanagues 
Ingredients
1 manat de pastanagues
50g mantega
2 cullerades d’oli
1 ½ cullerades de sucre
Un pessic de sal
aigua

Elaboració:
Tallem la pastanaga a bastons no gaire llargs ni gaire gruixuts
En una cassola posem l’oli i la mantega, esperem que es desfaci.
HI posem la pastanaga, el pessic de sal i deixem que es fregeixi una mica.
Tot seguit i posem el sucre, li donem unes voltes i ho cobrim amb aigua.
Deixem que es coguin les pastanagues i finalment deixem que es redueixi l’aigua.
Les pastanagues estan fetes, quan estan toves i s’han begut tota l’aigua.

Cebes 
Ingredients
750 gr de cebes de guarnició
50g mantega
2 cullerades d’oli
1 ½ cullerades de sucre
Un pessic de sal
aigua

Elaboració:
Pelem les ceber
En una cassola posem l’oli i la mantega, esperem que es desfaci.
Quan està desfeta hi posem les cebes, el pessic de sal i deixem que es fregeixi una mica.
Tot seguit i posem el sucre, li donem unes voltes i ho cobrim amb aigua.
Deixem que es coguin les cebes i finalment deixem que es redueixi l’aigua.
Les cebes estan fetes, quan estan toves i s’han begut tota l’aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada