Pàgines

diumenge, 22 de gener del 2017

Tarta Tatín























Ingredients per a 4 persones
Sucre morè
Llimona
Mantega
3 o 4 pomes Golden
Pasta brisa o pasta de full

Elaboració
Tallar les pomes a grills, la mandolina va molt bé i regar-les amb llimona.
Untar el motlle amb mantega o bé amb mantega esprai.
Posar una mica de sucre morè
Una capa de pomes ben posades perquè seran les que veurem.
Posar pel damunt una mica de sucre i una mica de mantega.
Fer diverses capes del mateix.
Tapar les pomes amb la pasta brisa o pasta de full de manera que quedi hermètic.
Pintar la pasta amb ou, clara i rovell batut, i punxar-la perquè pugui sortir l’aire i no s’infli.
Posar al forn una hora a 180º sense ventilador durant1h
Quan la desemmotllem posar-hi un mica de sucre morè i cremar-ho amb el bufador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada