Ingredients per a 4 persones
Sucre morè
Llimona
Mantega
3 o 4 pomes
Golden
Pasta brisa o pasta de full
Elaboració
Tallar les pomes a grills, la mandolina va molt bé i regar-les amb llimona.
Tallar les pomes a grills, la mandolina va molt bé i regar-les amb llimona.
Untar
el motlle amb mantega o bé amb mantega esprai.
Posar
una mica de sucre morè
Una capa
de pomes ben posades perquè seran les que veurem.
Posar
pel damunt una mica de sucre i una mica de mantega.
Fer diverses
capes del mateix.
Tapar
les pomes amb la pasta brisa o pasta de full de manera que quedi hermètic.
Pintar
la pasta amb ou, clara i rovell batut, i punxar-la perquè pugui sortir l’aire i
no s’infli.
Posar
al forn una hora a 180º sense ventilador durant1h
Quan
la desemmotllem posar-hi un mica de sucre morè i cremar-ho amb el bufador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada