Pàgines

divendres, 10 de febrer del 2017

Fettuccine alla carbonara























Ingredients
400 grs. de pasta fresca
8 rovells d’ou
C/s formatge d’ovella curat
100 grs. de cansalada curada
Sal, pebre

Elaboració
Posem una olla amb aigua abundant i sal al foc.
A part, en una paella fonda fem enrossir la cansalada a poc a poc amb una gota d’oli si la cansalada es grassa, si es magra s’hi ha de posar més oli. El que donarà sabor serà el greix. Quan està cuit afegir molt de pebre.

Cuinem la pasta, i quan quedi poc per a tenir-la llesta barregem en un bol els rovells d’ou, el formatge, pebre abundant i una mica de l’aigua de cocció i batem fins a obtenir una crema.

Quan la pasta estigui al punt, la posem a la paella i la fem saltar amb el foc ja apagat en la paella amb la cansalada, fins que baixi una mica la temperatura.

Hi ho incorporem la crema, banyem bé la pasta i servim tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada