Ingredients
2
cebes de Figueres
1
porro
2
pastanagues de manat
4
tomàquets
½
cabeça d’all
Branques
de julivert
Una
mica de fonoll
Una
branqueta d’àpid
Sal
Pebre
negre en gra
100g
d’oli d’oliva
1,
5 cap de rap
Jo
no hi he posat galeres, peix de roca i escamarlans perquè no en tenica
4l
d’aigua
Elaboració
Posar
l’oli en una olla, afegir-hi la ½ cabeça d’all i esperar que es dauri una mica,
posar-hi la ceba, les pastanagues i el porro, tot tallat d’una mida similar i
esperar que es rosteixi una mica. Tallar els tomàquets a trossets, quan veiem
que la ceba i el porro es comencen a daurar afegir el tomàquet, esperar una 5
minuts i afegir el peix. Posar-hi el julivert, l’àpid, i la branqueta de fonoll.
Donar unes quantes voltes i afegir l’aigua freda, esperar que bulli, escumar bé
totes les impureses que hi ha i deixar coure 25minuts. Acabat aquest temps
deixar ¼ d’hora que reposi i passar-ho pel xino i colar-ho amb un colador més fi.
Ja
tenim el fumet fet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada