Ingredients
Cansalada
del coll
3
grans d’all
1
ceba de Figueres mitjana
1
ramet de farigola
1
ramet de romaní
1
vas de vi de vi ranci
Sal,
oli i pebre
Elaboració
Salpebrar
la cansalada de forma abundant, pressionant perquè la sal i el pebre penetrin.
Posar
oli en la cocotte fins que el fons quedi cobert, quan l’oli està una mica
calent posar la cansalada amb la cotna que toqui el fons de la cassola. Coure-la
25 minuts al número 3, de la cuina d’inducció, i 10 més al número 2 fins que
veiem que s’ha fet una crosta. S’ha de coure-la amb l’olla tapada.
Pelar
la ceba i partir-la per la meitat, agafar 3 grans d’alls sense pelar, una
branca de farigola i una branca de romaní, fresques. Posar-ho tot a la cassola
Preescalfar
el forn a 150º i col·locar la cassola, amb tots els ingredients i sense la tapa.
Al cap de 15minuts afegir el got de vi ranci. En total ha de coure una hora i mitja
entre 150º i 140º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada