Pàgines

diumenge, 31 de març del 2024

Cansalada rostida


Ingredients

Cansalada del coll

3 grans d’all

1 ceba de Figueres mitjana

1 ramet de farigola

1 ramet de romaní

1 vas de vi de vi ranci

Sal, oli i pebre

Elaboració

Salpebrar la cansalada de forma abundant, pressionant perquè la sal i el pebre penetrin.

Posar oli en la cocotte fins que el fons quedi cobert, quan l’oli està una mica calent posar la cansalada amb la cotna que toqui el fons de la cassola. Coure-la 25 minuts al número 3, de la cuina d’inducció, i 10 més al número 2 fins que veiem que s’ha fet una crosta. S’ha de coure-la  amb l’olla tapada.

Pelar la ceba i partir-la per la meitat, agafar 3 grans d’alls sense pelar, una branca de farigola i una branca de romaní, fresques. Posar-ho tot a la cassola

Preescalfar el forn a 150º i col·locar la cassola, amb tots els ingredients i sense la tapa. Al cap de 15minuts afegir el got de vi ranci. En total ha de coure una hora i mitja entre 150º i 140º.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada