Calçotada
per 20 adults i 4 nens
225
calçots
24
costelles, salar-les abans de coure
24
mitjanes , salar-les abans de coure
2
kg de botifarra, tallar-les abans de coure
4
botifarres negres, tallar-les abans de coure
5
xistorres, tallar-les després
Seitons
Carme bé
2
bosses de patates fregides
Olives
del mercat molt bones
Romesco
Mercè bé
Demanar
3 amanides
Allioli
n’ha sobrat molt
Macarrons
pels nens, la Mercè molt bé
2
ensaïmades cabell d’àngel i xocolata, l’Elena
2
bosses de carquinyolis, n’han sobrat, la Consol
3
gelats, la consol
6
+ 1 de vi negre, n’han sobrat 3
5
+ 2 de vi blanc, n’ha sobrat 2
4
+ 2 de cava, n’han sobrat 4
Els
plats grans, molt bé, s’han de comprar 2 paquets
Els
plats de postres molt dolents cal fixar-s’hi
Gots
pel romesco molt be
Comprar
gots per l’allioli
Els
gots per l’aperitiu no s’han fet servir
Dos
feixos de sarments
5
sacs de carbó
Es
va coure tot en les graelles que van al terra i va quedar molt ben cuit
Un
cop els calçots estan fets, embolicar-los en paper de plata i posar-los dins
unes bosses d’escombraries
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada