Ingredients:
Arròs
Carxofes
Camagrocs i xampinyons
Carreretes o moixernons
Costella de porc
2
cebes grans
2
cullerades de salsa de tomàquet
Brou
vegetal o de bolets
Elaboració
Si el bolets
son secs posar-los en remull una hora.
Fregir la
costella i quan està una mica rossa reservar-la. En el mateix oli posar-hi el
bolets i que deixin anar l’aigua i que es fregeixin una mica, reservar. Fer el
mateix amb les carxofes, posar-les fins que estiguin toves i reservar.
Posar la ceba
i el porro, que hem tallat petits a la cassola i esperar que s’estovi i que
comenci a agafar color. Posar-hi dues cullerades de salsa de tomàquet i esperar
que es barregi bé.
Posar la
carxofa el bolets a la cassola, que es confitin una mica tot junt i posar-hi l’arròs.
Si fem l’arròs al forn per cada volum d’arròs dos de brou. Deixar coure uns 17
minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada