Pàgines

dissabte, 7 de març del 2015

Arròs amb carxofes i bolets



Ingredients:
Arròs
Carxofes
Camagrocs i xampinyons
Carreretes o moixernons
Costella de porc
2 cebes grans
2 cullerades de salsa de tomàquet
Brou vegetal o de bolets

Elaboració

Si el bolets son secs posar-los en remull una hora.

Fregir la costella i quan està una mica rossa reservar-la. En el mateix oli posar-hi el bolets i que deixin anar l’aigua i que es fregeixin una mica, reservar. Fer el mateix amb les carxofes, posar-les fins que estiguin toves i reservar.

Posar la ceba i el porro, que hem tallat petits a la cassola i esperar que s’estovi i que comenci a agafar color. Posar-hi dues cullerades de salsa de tomàquet i esperar que es barregi bé.

Posar la carxofa el bolets a la cassola, que es confitin una mica tot junt i posar-hi l’arròs. Si fem l’arròs al forn per cada volum d’arròs dos de brou. Deixar coure uns 17 minuts.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada