Pàgines

dissabte, 20 de febrer del 2016

Calamars farcits























Ingredients
8 calamars mitjans.
500 gr. de carn de porc picada
Pèsols
Pa ratllat o farina de galeta
2 o 3 ous
Farina
3 cebes trinxades.
1 kg.  tomàquets
Un raig de vi blanc
Farina
Sal
Oli
Aigua

Elaboració
Netegem els calamars, els hi donem la volta.
Tallem les potes dels calamars
Barregem, la carn picada, les potes dels calamars, els pèsols crus, la farina de galeta i els ous fins que quedi una massa lligada.
Farcim els calamars, però no massa plens per què es poden rebentar i els tanquem amb un escuradents.
Enfarinem els calamars i el fregim. Un cop fregits els reservem.
Tallem la ceba i ratllem el tomàquet.
Amb el mateix oli de fregir els calamars hi posem la ceba, esperem que es dauri, quan ja la tenim hi afegim el tomàquet ratllat. Rectifiquem de sal i pebre i deixem que es faci una mica el sofregit.
Quan està a mig fer li posem els calamars que tenim reservats i deixem coure una bona estona, fins que veiem que canvia el color del sofregit.
A mitja cocció i afegim un raig de vi blanc i si volem, al final, li podem posar una picada d’avellanes i ametlles.

Per acompanyar fem una mica d’arròs blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada