Ingredients
8 calamars mitjans.
500 gr. de carn de porc picada
Pèsols
Pa ratllat o farina de galeta
2 o 3 ous
Farina
3 cebes trinxades.
1 kg. tomàquets
Un raig de vi blanc
Farina
Sal
Oli
Aigua
Elaboració
Netegem els calamars, els hi
donem la volta.
Tallem les potes dels calamars
Barregem, la carn picada, les
potes dels calamars, els pèsols crus, la farina de galeta i els ous fins que
quedi una massa lligada.
Farcim els calamars, però no
massa plens per què es poden rebentar i els tanquem amb un escuradents.
Enfarinem els calamars i el
fregim. Un cop fregits els reservem.
Tallem la ceba i ratllem el
tomàquet.
Amb el mateix oli de fregir els
calamars hi posem la ceba, esperem que es dauri, quan ja la tenim hi afegim el
tomàquet ratllat. Rectifiquem de sal i pebre i deixem que es faci una mica el
sofregit.
Quan està a mig fer li posem els
calamars que tenim reservats i deixem coure una bona estona, fins que veiem que
canvia el color del sofregit.
A
mitja cocció i afegim un raig de vi blanc i si volem, al final, li podem posar
una picada d’avellanes i ametlles.
Per
acompanyar fem una mica d’arròs blanc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada