Pàgines

diumenge, 14 de febrer del 2016

Mandonguilles

























Ingredients per 4 persones
·       250 g carn picada de vedella
·       250 g carn picada de porc
·       Pa ratllat
·       2 ous
·       farina
·       ceba
·       bolets
·       Oli, sal i pebre
Vi ranci opcional

Elaboració:     

1.     Barrejar les dues carn, salpebrar.
2.     Afegir el pa ratllat i els ous.
3.     Barrejar-ho tot junt, fer boles i enfarinar-les, fregir-les i reservar.
4.     Els bolets, si son secs posar-los en un cassó amb remull i escalfar-los (guardar l’aigua del remull). Si son frescos netejar-los i fregir-los una mica
5.     En una cassola posar oli i tirar-hi la ceba,  esperar que quedi una mica rossa, uns 20 minuts, si volem ara és el moment de posar-hi el vi ranci i deixar que s'evapori.
6.     Posar-hi el tomàquet, afegir mica de sucre i esperar que es faci el sofregit. A mig fer i posem els bolets.
7.     Quan està fet el sofregit, tirar-hi una mica d’aigua, deixar que bulli uns 10 minuts.
8.     Passat aquest temps, posar-hi les mandonguilles,  mirar que quedin cobertes d’aigua. Coure tot junt una bona estona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada