Ingredients per 4
persones
· 250 g carn picada
de vedella
· 250 g carn picada
de porc
· Pa ratllat
· 2 ous
· farina
· ceba
· bolets
· Oli, sal i pebre
Vi ranci opcional
Elaboració:
1. Barrejar les dues
carn, salpebrar.
2. Afegir el pa ratllat i
els ous.
3. Barrejar-ho tot junt,
fer boles i enfarinar-les, fregir-les i reservar.
4. Els bolets, si son
secs posar-los en un cassó amb remull i escalfar-los (guardar l’aigua del
remull). Si son frescos netejar-los i fregir-los una mica
5. En una cassola
posar oli i tirar-hi la ceba, esperar
que quedi una mica rossa, uns 20 minuts, si volem ara és el moment de posar-hi el vi ranci i deixar que s'evapori.
6. Posar-hi el
tomàquet, afegir mica de sucre i esperar que es faci el sofregit. A mig fer i
posem els bolets.
7. Quan està fet el sofregit,
tirar-hi una mica d’aigua, deixar que bulli uns 10 minuts.
8. Passat aquest temps,
posar-hi les mandonguilles, mirar que
quedin cobertes d’aigua. Coure tot junt una bona estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada