Pàgines

dimecres, 16 de març del 2016

Choucroute a la catalana























Ingredients
1 col arrissada (ara esta en el seu millor moment)
2 pomes verdes acides o golden
2 pastanagues primetes i tendres
1 ceba mitjana de Figueres
½ ampolla de vi de la vall del Rin, tipo Riesling o Gewürztraminer (Viña Esmeralda)
Opcional: Un grapadet de panses de Corinto
Mostassa

Elaboració
Tallarem la col a tires (no posarem les tiges grosses), les pomes a daus mitjans, les pastanagues a rodanxes primetes i la ceba també a tires.
En una cassola amb una mica d’oli d’oliva posarem tots els ingredients i els deixarem que es vaguin fent a foc lent.  Mes o menys als 20’ de cocció posarem el vi, la sal i una mica de pebre (això es opcional) i el deixarem uns 20’ mes.
Si voleu posar-hi unes panses ara es el moment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada