Pàgines

dimarts, 3 de maig del 2016

Carn rostida






















Ingredients
Llata de vedella
2 o 3 cebes grans  
all
oli d'oliva
sal
una mica de vi ranci

Elaboració
Posem oli a la cassola, hem de ser generosos amb l’oli perquè hem de fer un rostit de cassola per caramel·litzar la carn, que quedi ben daurada. 
Tallem la carn a daus, com si fos per estofar i ho posem dins de l’olla, que es vagi rostint. Ho deixem 15 o 20 minuts. Després s’hi afegeix la ceba, els alls i una mica de vi ranci. Perquè vagi caramel·litzant lentament s’hi afegeix una mica d’aigua. 

Segons la Montserrat Figueras, tapar la cassola i deixar coure fins que estigui  ben cuit, és a dir hagi deixat anar tota l’aigua i s’ha l’hagi begut. S’ha de coure a foc molt lent.
Podem agafar una fetge gras, el tallem a trossos i el saltem en una paella a part mig minut i l’afegim a la resta de carn. Ho rectifiquem de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada