Pàgines

dimarts, 1 de novembre del 2016

Amanida de tardor amb rossinyols, pinyons i formatge d’ovella curat























Ingredients:
Enciam ecològic
8 rossinyols mitjans
40 gr. de pinyons
50 gr. de pa de pagès
60 gr. de formatge d’ovella curat
OOVE
Vinagre aromàtic
Sal i pebre
Porradell, cibulet

Elaboració


Per a fer els crostons, tallem el pa de pagès a daus regulars, l’amanim amb oli d’oliva verge, sal i pebre i ho torrem al forn a 150º durant 15 minuts. Reservem.
Per torrar els pinyons, els posem al forn sense oli, durant 15 minuts a 150º
Netegem bé l’enciam i esqueixem les fulles amb les mans. Torrem els pinyons, Tallem els rossinyols crus a làmines ben fines. Obtenim llesques fines de formatge amb la ajuda d’un pelador.
Amanim les fulles d’enciam i els rossinyols amb una vinagreta, ho emplatem i acabem la amanida amb els pinyons, el formatge que haurem tallat amb el pelador, i els crostons de pa.

Vinagreta pel restaurant
1 kg de mostassa de Dijon
100 dl de vinagre de Xerès
3,5 l d’oli
Sal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada