Enciam ecològic
8 rossinyols
mitjans
40 gr. de pinyons
50 gr. de pa de
pagès
60 gr. de
formatge d’ovella curat
OOVE
Vinagre aromàtic
Sal i pebre
Porradell,
cibulet
Elaboració
Per a fer els
crostons, tallem el pa de pagès a daus regulars, l’amanim amb oli d’oliva verge,
sal i pebre i ho torrem al forn a 150º durant 15 minuts. Reservem.
Per torrar els
pinyons, els posem al forn sense oli, durant 15 minuts a 150º
Netegem bé
l’enciam i esqueixem les fulles amb les mans. Torrem els pinyons, Tallem els
rossinyols crus a làmines ben fines. Obtenim llesques fines de formatge amb la
ajuda d’un pelador.
Amanim les fulles
d’enciam i els rossinyols amb una vinagreta, ho emplatem i acabem la amanida
amb els pinyons, el formatge que haurem tallat amb el pelador, i els crostons
de pa.
Vinagreta pel
restaurant
1 kg de mostassa
de Dijon
100 dl de vinagre
de Xerès
3,5 l d’oli
Sal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada