Si les
voleu fer al forn, primer de tot poseu-lo en
marxa a 180 °C. Posarem les castanyes en una cassola, si voleu, amb
algun paper sulfuritzat antiadherent, i les coeu durant uns 30 minuts que és,
aproximadament, el temps que tardaran els talls en obrir-se un poc. Cal
anar vigilant que es vagin torrant bé, sense cremar-se, remenant-les de tant en
tant. L’ aspecte que han de tindre és torrat, no socarrat.
Cal pelar-les tot seguit ja que si no costa molt més. Queden molt bé.
Cal pelar-les tot seguit ja que si no costa molt més. Queden molt bé.
Si les voleu fer al forn microones, cal tindre en compte de posar poca quantitat. El
procediment de preparació és el mateix: un tallet, i si no tenen cap forat, al
forn. En 2 o 3 minuts a màxima potència tindreu les castanyes cuites. Convé no
excedir-se amb el temps perquè es poden quedar massa dures, i per posar-les un
minut més sempre estem a temps. Aquest sistema és interessant, per exemple, si
volem afegir castanyes a alguna recepta, perquè cuites d' aquesta manera són
molt senzilles de pelar. Però el gust mai, mai serà igual que a la manera
tradicional.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada