Pàgines

dimarts, 1 de novembre del 2016

Filet al forn, amb herbes aromàtiques, vi ranci i patates rostides


Ingredients per 4 persones
Un filet
Un got de vi ranci
Patates tendres
Oli, sal i pebre
Herbes de Provença i farigola

Elaboració:
Escalfar el forn a 250º per sobre i amb ventilador. 
Salpebrar el filet i pelar les patates, que han de ser tendres i petites.
En una safata de forn posar: el filet, les herbes, la farigola, les patates i un raig d’oli, que ha de ser generós.

Enfornar durant 1/4h en la safata del mig, donar-li la volta i posar-li  el got de vi ranci. Tornar a Posar-lo al forn un 1/4h més. 
Es pot fer amb llom, amb pollastre o amb llaminera de porc, en aquest cas solament calen uns  25 minuts. 
Si el tros de carn és  gran o si es llom de porc i volem que quedi més cuit li podem posar 10 minuts més, 45'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada