Ingredients per 4 persones
Un filet
Un got de vi ranci
Patates tendres
Oli, sal i pebre
Herbes de Provença i farigola
Elaboració:
Escalfar el forn a 250º per sobre i amb ventilador.
Salpebrar el filet i pelar les patates, que han de ser tendres i petites.
En una safata de forn posar: el filet, les herbes, la farigola, les
patates i un raig d’oli, que ha de ser generós.
Enfornar durant 1/4h en la safata del mig, donar-li la volta i posar-li el got de vi ranci. Tornar a Posar-lo al forn
un 1/4h més.
Es pot fer amb llom, amb pollastre o amb llaminera de porc, en aquest cas solament calen uns 25 minuts.
Si el tros de carn és gran o si es llom de porc i volem que quedi més cuit li podem posar 10 minuts més, 45'.
Si el tros de carn és gran o si es llom de porc i volem que quedi més cuit li podem posar 10 minuts més, 45'.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada