1 verat de 1 kg
300 gr. de sal
200 gr. de sucre
Pebre de sichuan
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
1 carbassó
Vinagre agredolç o vinagre
+ sucre
Oli verge
Elaboració
Demanem al peixater que
ens netegi el verat deixant els 4 lloms nets. Preparem una marinada amb la sal,
el sucre i el pebre de sichuan, i hi marinem el verat durant 25 minuts. Passat
aquest temps, netegem els lloms sota la aixeta i els assequem amb paper, i
reservem a la nevera. Millor treure la pell
En una paella, sofregim
les verdures lleugerament, amb el llorer i la farigola, deixant-les cruixents,
i quan estiguin al punt de cocció adient i afinades de sal i pebre, incorporem
un bon raig de vinagre. Quan el vinagre s’ha evaporat apagar el foc.
Amb l’ajuda d’un bufador
rostim la pell del verat, emplatem les verdures tèbies i servim un llom de
verat a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada