Pàgines

divendres, 11 de novembre del 2016

Verat marinat amb verdures escabetxades























Ingredients:
1 verat de 1 kg
300 gr. de sal
200 gr. de sucre
Pebre de sichuan
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
1 carbassó
Vinagre agredolç o vinagre + sucre
 Oli verge

Elaboració 
Demanem al peixater que ens netegi el verat deixant els 4 lloms nets. Preparem una marinada amb la sal, el sucre i el pebre de sichuan, i hi marinem el verat durant 25 minuts. Passat aquest temps, netegem els lloms sota la aixeta i els assequem amb paper, i reservem a la nevera. Millor treure la pell
En una paella, sofregim les verdures lleugerament, amb el llorer i la farigola, deixant-les cruixents, i quan estiguin al punt de cocció adient i afinades de sal i pebre, incorporem un bon raig de vinagre. Quan el vinagre s’ha evaporat apagar el foc.
Amb l’ajuda d’un bufador rostim la pell del verat, emplatem les verdures tèbies i servim un llom de verat a sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada