Pàgines

diumenge, 18 de desembre del 2016

Pasta brisa


Ingredients

  • 150 gr. De farina de pastisseria
  • 70 gr. De mantega
  • 1 ou sencer
  • 60 gr. De sucre
  • 1 pessic de sal

 

Elaboració

Posar la farina fent rotllana i tots els ingredients al mig: sucre la farina i la mantega, anar-la treballant amb els dits procurant que no s’ajunti; al contrari, anar-la trencant i esmicolant, fins al punt que la farina quedi humida i s’ajunti per ella mateixa, funyiu-la 3 o 4 vegades i fer-ne una bola. Deixar-la reposar 5 o 10 minuts, després estendre-la amb el corró, posant molt poca faria al taulell i l’anem estirant.

Si veiem que es trenca molt i no s’acaba de ajuntar, posar-hi una mica de farina.

És millor fer la pasta en un lloc fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada