Ingredients
½ l de llet
4 ous
2 carabassons
2 albergínies
4 carxofes o mongetes o espinacs
25 g de mantega
Elaboració
Tallem els carabassons i els fregim
Tallem les albergínies i les fregim
Tallem les carxofes i les fregim
Tallem les pastanagues i les fregim
Si son mongetes o espinacs, primer el bullim i deixem que estiguin ben escorreguts i desprès els fregim.
Quan ho tenim tot fregit
mirem que estigui ben escorregut d’oli.
En un vol batem els ous i assaonem amb sal, pebre i nou
moscada. Tot seguit hi tirem la llet bullent i ho remenem una mica.
Agafem un motlle de plum cake untem amb mantega i posem
la capa de carabassons fregits i ho cobrim amb la barreja de ou i llet,
seguidament posem la capa d' albergínia i també ho cobrim amb l’ou i la llet i
finalment hi posem les pastanagues i les carxofes i ho acabem de cobrir.
El posem al forn a uns 180º durant uns 40’ fins que veiem
que està pres. Comprovar-ho amb un ganivet.
Aquest pastís es pot fer amb les verdures que més ens
agradin.
Es millor fer-lo el dia abans i deixar que es refredi per
poder-lo tallar millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada