Pàgines

diumenge, 9 d’abril del 2017

Llobarro al forn




























Ingredients per a 4 persones
Llobarro de 1.400Kg
5 Patates
1 Ceba gran
2 grans d’all
Tomàquets xerri
Oli, sal, pebre
Herbes: farigola, sàlvia i romaní
Un vas de vi blanc

Elaboració
Netejar el llobarro i posar-lo 15 minuts en salmorra, freda de la nevera. Eixugar-lo i reservar.
Pelar les patates i la ceba i tallar-les amb la mandolina.

Posar oli en una cassola i quan estigui calent posar els alls xafats, quan agafen una mica de color posar-hi les patates i la ceba, salpebrar. Tapar la cassola per què sui una mica i coure-les durant 15 o 20 minuts depèn del tipus de patata.
Escalfar el forn a 200º

Posar les patates en una plata de forn i al damunt hi posem el peix. El salem amb sal de Mallorca, li posem una mica de pebre i pel damunt de les patates els tomàquets xerri i les herbes aromàtiques que prèviament haurem tallat.
Per acabar li posem una mica d’oli i el vas de vi blanc.


L’enfornem 30 minuts a 200º

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada