Ingredients per a 4 persones
Llobarro de 1.400Kg
5 Patates
1 Ceba gran
2 grans d’all
Tomàquets xerri
Oli, sal, pebre
Herbes: farigola, sàlvia i
romaní
Un vas de vi blanc
Elaboració
Netejar el llobarro i
posar-lo 15 minuts en salmorra, freda de la nevera. Eixugar-lo i reservar.
Pelar les patates i la ceba
i tallar-les amb la mandolina.
Posar oli en una cassola i
quan estigui calent posar els alls xafats, quan agafen una mica de color
posar-hi les patates i la ceba, salpebrar. Tapar la cassola per què sui una
mica i coure-les durant 15 o 20 minuts depèn del tipus de patata.
Escalfar el forn a 200º
Posar les patates en una
plata de forn i al damunt hi posem el peix. El salem amb sal de Mallorca, li
posem una mica de pebre i pel damunt de les patates els tomàquets xerri i les
herbes aromàtiques que prèviament haurem tallat.
Per acabar li posem una mica
d’oli i el vas de vi blanc.
L’enfornem 30 minuts a 200º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada