Pàgines

diumenge, 29 d’abril del 2018

Bacallà Skrei al forn amb patates panaderes


·         



























Ingredients

Un tros de bacallà tallat gruixut per persona
Patates
Una ceba gran
2 grans d’all
Oli
Herbes aromàtiques
Sal
Pebre de tres colors
Tomàquet xerri opcional

Pelar les patates, tallar-les amb la mandolina
Pelar les cebes, tallar-la amb la mandolina
Aixafar els dos alls
En una cassola plana, posar el oli, esperar que s’escalfi, tirar els alls fins que estan daurats. Afegir les patates i la ceba, prèviament salades. Deixar coure a foc suau, fins que les patates estiguin toves i algunes una mica daurades. Retirem els grans d’all

Pre escalfar el forn a 180º.
En una safata per anar al forn posem en el fons les patates i la ceba a  sobre les herbes aromàtiques i el pebre. Si volem hi podem posar tomàquets xerri partits per la meitat i al damunt el peix que prèviament  haurem salpebrat. Per acabar li tirem un raig d’oliva i ho posem al forn 20 minuts



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada