·
Ingredients
Un
tros de bacallà tallat gruixut per persona
Patates
Una
ceba gran
2
grans d’all
Oli
Herbes
aromàtiques
Sal
Pebre
de tres colors
Tomàquet
xerri opcional
Pelar
les patates, tallar-les amb la mandolina
Pelar
les cebes, tallar-la amb la mandolina
Aixafar
els dos alls
En
una cassola plana, posar el oli, esperar que s’escalfi, tirar els alls fins que
estan daurats. Afegir les patates i la ceba, prèviament salades. Deixar coure a
foc suau, fins que les patates estiguin toves i algunes una mica daurades.
Retirem els grans d’all
Pre
escalfar el forn a 180º.
En
una safata per anar al forn posem en el fons les patates i la ceba a sobre les herbes aromàtiques i el pebre. Si
volem hi podem posar tomàquets xerri partits per la meitat i al damunt el peix
que prèviament haurem salpebrat. Per
acabar li tirem un raig d’oliva i ho posem al forn 20 minuts

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada