Ingredients:
- 1Kg de calamars petits o xipirons
- 350 de ceba
- 2 alls
- 100 g. tomàquet triturat
- 50g d’oli
- 2 bosses de tinta diluïdes amb
una mica d’aigua
- 50 g. d’aigua opcional
- 200 g de vi blanc
- Una cullerada de sal
- Una mica de pebre
Elaboració
Posar en el
vas la ceba i l’all, picar 4s /vel5. Posar sobre un colador perquè deixi anar
tota l’aigua.
Sense rentar
el vas , posar l’oli i escalfar 6min/varoma/vel 1. Afegir la ceba i els alls i
sofregir 10min/varoma/velocitat cullera.
Incorporem
el tomàquet i ho posem 10min/varoma/velocitat cullera.
Afegim els
calamars i els ofeguem 5 min/varoma/velocitat cullera.
Afegim la
tinta dissolta amb aigua i el vi blanc i programem 30min/varoma/velocitat
cullera. Quan faltin 5 minuts afegim la sal
i el pebre.
Comprovar
que els calamars han quedat tous, si no és així programar més estona a la
mateixa temperatura.
Es pot
servir amb arròs blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada