Pàgines

dimarts, 1 de maig del 2018

Calamarcets amb tinta





















Ingredients:
  • 1Kg de calamars petits o xipirons
  • 350 de ceba
  • 2 alls
  • 100 g. tomàquet triturat
  • 50g d’oli
  • 2 bosses de tinta diluïdes amb una mica d’aigua
  • 50 g. d’aigua opcional
  • 200 g de vi blanc
  • Una cullerada de sal
  • Una mica de pebre

Elaboració
Posar en el vas la ceba i l’all, picar 4s /vel5. Posar sobre un colador perquè deixi anar tota l’aigua.
Sense rentar el vas , posar l’oli i escalfar 6min/varoma/vel 1. Afegir la ceba i els alls i sofregir 10min/varoma/velocitat cullera.
Incorporem el tomàquet i ho posem 10min/varoma/velocitat cullera.
Afegim els calamars i els ofeguem 5 min/varoma/velocitat cullera.
Afegim la tinta dissolta amb aigua i el vi blanc i programem 30min/varoma/velocitat cullera. Quan faltin 5 minuts afegim la sal  i el pebre.
Comprovar que els calamars han quedat tous, si no és així programar més estona a la mateixa temperatura.
Es pot servir amb arròs blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada