Pàgines

dijous, 3 de maig del 2018

Quiche de porros i carbassó















Ingredients farcit
600 gr. nata de muntar
3 porros
4 carbassons
Farigola i llorer
50 gr. mantega
200 gr. formatge de cabra fresc
Sal pebre

Ingredients pasta brisa
500 gr. de farina
250 gr. de mantega
130 gr. d’aigua freda
20 gr. de cacau en pols

Elaboració
Barrejar la farina amb la mantega (freda) fins que quedi com una sorra. Llavors afegir l’aigua molt freda i barrejar-ho fins que s’ajunti.
Estirar la massa de forma que cobreixi el motlle
Posar mantega en una cassola, afegir-hi el porro tallat i deixar estofar una estona. Posar la farigola i el llorer.
Quan el porro esta fet posar el carbassó que el tenim tallat a daus i deixar coure durant uns 5 minuts.
En un vol barrejar la nata i els ous i afegir el porro i el carbassó.
Posar el motlle amb la massa al forn durant uns 8 minuts a 180º.
Treure i posar la mescla que tenim preparada en el motlle. Desfer amb les mans el  formatge de cabra i posar-lo pel damunt.
Enfornar durant uns 25 minuts a 180º





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada