Ingredients :
Pasta brisa.
Comprar
una pasta brisa que hi hagi al mercat
Fer
una pasta brisa
Sardines marinades
Sardines
Sal i sucre
Ceba confitada
Mitja cabeça d’all
Ceba
Oli
Sal
Tomàquet Xerri
Tomàquet
Herbes aromàtiques
Oli
Sal
Pasta brisa
Estenem la
pasta brisa i la tallem a rodones o bé allargades. La punxem perquè no s’infli
La posem al
forn uns 10 minuts a 180º
La reservem.
La ceba confitada.
La tallem la
ceba amb la mandolina.
Tallem la
cabeça d’all per la meitat
Posem en una
cassola el oli i la cabeça d’all partida per la meitat.
Quan la
cabeça d’all esta rossa, posem-hi la ceba, que prèviament haurem salat
Deixar coure
una bona estona, fins que està rossa i ha perdut l’aigua.
Tomàquet Xerri
Tallem els
tomàquets per la meitat, els hi posem sal i els fregim amb oli bo i herbes
aromàtiques
Sardines
Netegem les
sardines, trèiem el cap, la tripa i les partim per la meitat. Les escatem que
no quedin escames.
Fem una
barreja amb sal i sucre, la meitat de cada cosa i li afegim herbes aromàtiques.
Deixem reposar una mica.
En una
safata posem la sal i el sucre, a sobre les sardines i al damunt més sal i
sucre.
Ho deixem 25
min.
Les traiem
de la sal i el sucre, les netegem sota l’aixeta i les eixuguem.
Preparem la
coca de sardines.
Agafem un
tros de pasta brisa.
Al damunt i
col·loquem una cullerada de ceba confitada
A sobre una
cullerada de tomàquet.
Al damunt
dos lloms de sardines i per acabar d’arrodonir-ho hi una mica de sal de cocó,
porradell i oli del bo.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada