Ingredients per a 4 persones
2
galtes de vedella
150
ml de fons de carn
Puré
de patata
Oli
Sal
Elaboració
Netejar
les galtes de greixos i pells. Salpebrar-les
Envasar
al buit en bosses de cocció i la cuinar-les durant 24hores a 80º.
Passat
el temps de cocció, refredar amb aigua i gel i reservem a la nevera.
Treure
de les bosses de cocció i posar la gelatina que ha fet en un cassó.
Quan
està freda la tallar les galtes en porcions individuals i posar-les en una safata per anar al forn.
Posar la salsa pel damunt i enfornar durant 10 minuts a 180º .
Salsa
Afegir a la gelatina que ha fet la carn els 150ml de fons de carn i esperar que es redueixi. Si veiem que no es redueix prou afegir-hi una culleradeta de maizena desfeta amb aigua freda. Quan ja tenim la salsa amb la textura desitjada podem fer algunes variants. Agafant una part de la salsa hi podem posar dues cullerades soperes de melmelada de cireres, 50g de mantega i un raig de suc de llimona i ens quedarà una salsa de cireres que combina molt bé amb la carn.
Guarnició
Un
puré de patates Magi fer-lo tal com diu la informació del paquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada