Pàgines

diumenge, 9 d’agost del 2020

Melós de vedella amb guarnició

Ingredients per a 4 persones

2 galtes de vedella

150 ml de fons de carn

Puré de patata

Oli

Sal

Elaboració                                                                        

Netejar les galtes de greixos i pells. Salpebrar-les

Envasar al buit en bosses de cocció i la cuinar-les durant 24hores a 80º.

Passat el temps de cocció, refredar amb aigua i gel i reservem a la nevera.

Treure de les bosses de cocció i posar la gelatina que ha fet en un cassó.

Quan està freda la tallar les galtes en porcions individuals i  posar-les en una safata per anar al forn.

Posar la salsa pel damunt i enfornar durant 10 minuts a 180º .

Salsa

Afegir a la gelatina que ha fet la carn els 150ml de fons de carn i esperar que es redueixi. Si veiem que  no es redueix prou afegir-hi una culleradeta de maizena desfeta amb aigua freda. Quan ja tenim la salsa amb la textura desitjada podem fer algunes variants. Agafant una part de la salsa hi podem posar dues cullerades soperes de melmelada de  cireres, 50g de mantega i un raig de suc de llimona i ens quedarà una salsa de cireres que combina molt bé amb la carn. 

Guarnició

Un puré de patates Magi fer-lo tal com diu la informació del paquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada