Ingredients per a 4 persones
4 albergínies mitjanes
½ ceba
600 gr. de carn
magra de porc picada
1 got de vi
blanc sec
1 ou
1dl d’oli
3 cullerades de
pa ratllat
¼ de litre de
llet aproximadament
100gr de pa
ratllat
Sal i pebre
Elaboració
Partiu les
albergínies al llarg; feu unes incisions a la carn amb la punta del ganivet.
Fregiu-les en oli abundant, fins que siguin rosses.
Un cop fredes,
mig buideu-les amb una cullera. Piqueu aquesta polpa que n’heu extret, i
reserveu.
Poseu una
cassola a foc mitjà amb l’oli i la ceba picolada finíssimament; un cop rossa
tireu-hi la carn picada, amanida amb sal i pebre. Sofregiu durant uns 15 minuts
i tireu-hi el vi blanc fins que es consumeixi. Afegiu-hi l’ou, el pa ratllat,
barregeu amb la carn, banyeu amb la llet i deixeu fer la xup-xup fins que la
carn sigui cuita. En els últims moments afegiu l’albergínia picada i deixeu
coure uns minuts més. Poseu apunt de sal i pebre. Farciu amb aquesta pasta les
albergínies, espolseu el formatge ratllat i gratineu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada