Pàgines

dimecres, 28 d’octubre del 2020

Albergínies farcides



















Ingredients per a 4 persones

4 albergínies mitjanes

½ ceba

600 gr. de carn magra de porc picada

1 got de vi blanc sec

1 ou

1dl d’oli

3 cullerades de pa ratllat

¼ de litre de llet aproximadament

100gr de pa ratllat

Sal i pebre

 

Elaboració

Partiu les albergínies al llarg; feu unes incisions a la carn amb la punta del ganivet. Fregiu-les en oli abundant, fins que siguin rosses.

Un cop fredes, mig buideu-les amb una cullera. Piqueu aquesta polpa que n’heu extret, i reserveu.

Poseu una cassola a foc mitjà amb l’oli i la ceba picolada finíssimament; un cop rossa tireu-hi la carn picada, amanida amb sal i pebre. Sofregiu durant uns 15 minuts i tireu-hi el vi blanc fins que es consumeixi. Afegiu-hi l’ou, el pa ratllat, barregeu amb la carn, banyeu amb la llet i deixeu fer la xup-xup fins que la carn sigui cuita. En els últims moments afegiu l’albergínia picada i deixeu coure uns minuts més. Poseu apunt de sal i pebre. Farciu amb aquesta pasta les albergínies, espolseu el formatge ratllat i gratineu.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada