Pàgines

divendres, 30 d’octubre del 2020

Rotllets de primavera estil Carme Ruscalleda

 



















Ingredients Per a 4 racions

200gr de carn picada de vedella (opcional) o altre tipus de carn

2 pastanagues pelades i tallades a juliana fina,

1 ceba tendre sencera inclosa la cua verda, tallada emincer

200gr de col xinesa o col blanca, tallada a la xifonada.

100gr de brots de soja germinada

50ml de salsa de soja

Oli d’oliva per sofregir i fregir

Sucre, sal i pebre

8 fulls de pasta filo

Aigua, farina de blat per pintar i enganxar el rotllet

 

Elaboració

En una paella salteu i sofregiu la ceba amb un fil d’oli i deixeu-la coure uns minuts.

Incorporeu-hi la col i salteu-la. Quan hagi perdut l’excés d’aigua, afegiu-hi la pastanaga i salteu-ho tot junt només un parell de minuts. Reserveu les verdures en un bol.

En la mateixa paella, amb una mica més d’oli, salteu i sofregiu la carn, fins que us quedi daurada, afegiu-hi els brots de soja i salteu-ho tot junt.

Incorporeu-hi totes les verdures reservades al bol i salteu-les de nou per integrar els dos saltats.

Amaniu-ho tot amb una mica de sucre, sal i pebre. Incorporeu-hi la salsa de soja i saltegeu de nou breument. La textura de las verdures ha de ser al dente. Deixeu refredar.

Talleu les fulles de fil·lo a rectangles d’una mida aproximadament de 25cm i farcir-los amb el saltat, uns 60gr cadascun. Per embolicar els rotllets posar la pasta en forma de rombe, posar el farcit al mig, tancar els dos costat i embolicar. D’aquesta forma es tanca millor. El farcit ha de ser fred i escorregut. Per tancar el rotllet fer una pasta amb farina i aigua i posar-ne a la punta de la pasta filo.

 Fregir els rotlles en oli abundant fins que siguin rossos i cruixents. Posar-los al damunt d’un paper absorbent perquè perdin l’excés d’oli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada