Ingredients
200gr de carn
picada de vedella (opcional) o altre tipus de carn
2 pastanagues
pelades i tallades a juliana fina,
1 ceba tendre
sencera inclosa la cua verda, tallada emincer
200gr de col
xinesa o col blanca, tallada a la xifonada.
100gr de brots
de soja germinada
50ml de salsa
de soja
Oli d’oliva per
sofregir i fregir
Sucre, sal i
pebre
8 fulls de
pasta filo
Aigua, farina
de blat per pintar i enganxar el rotllet
Elaboració
En una paella
salteu i sofregiu la ceba amb un fil d’oli i deixeu-la coure uns minuts.
Incorporeu-hi
la col i salteu-la. Quan hagi perdut l’excés d’aigua, afegiu-hi la pastanaga i
salteu-ho tot junt només un parell de minuts. Reserveu les verdures en un bol.
En la mateixa
paella, amb una mica més d’oli, salteu i sofregiu la carn, fins que us quedi
daurada, afegiu-hi els brots de soja i salteu-ho tot junt.
Incorporeu-hi
totes les verdures reservades al bol i salteu-les de nou per integrar els dos
saltats.
Amaniu-ho tot
amb una mica de sucre, sal i pebre. Incorporeu-hi la salsa de soja i saltegeu
de nou breument. La textura de las verdures ha de ser al dente. Deixeu
refredar.
Talleu les
fulles de fil·lo a rectangles d’una mida aproximadament de 25cm i farcir-los
amb el saltat, uns 60gr cadascun. Per embolicar els rotllets posar la pasta en
forma de rombe, posar el farcit al mig, tancar els dos costat i embolicar.
D’aquesta forma es tanca millor. El farcit ha de ser fred i escorregut. Per
tancar el rotllet fer una pasta amb farina i aigua i posar-ne a la punta de la
pasta filo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada