Ingredients
225g
bacallà dessalat
70g de
ceba
70g de
porro
½
pebrot verd
600ml
de llet sencera fresca
200ml
de nata de cuina
100g
mantega
100g
farina de rebosteria
Nou
moscada, sal, pebre negre
Farina
de galeta
2 ous
Oli per
fregir
Elaboració
Tallar
el bacallà, la ceba, el porro i el pebrot
ben petits.
En una
cassola baixa posar la mantega i quan
estigui fosa, afegir la ceba, el porro i el pebrot. Sofregir a foc baix 5
minuts, afegir el bacallà i barrejar-ho i deixar que es cogui tot junt 2
minuts.
Posar a escalfar la llet i la nata en un casso.
Afegir
la farina per tota la cassola i esperar que la farina s’absorbeixi i es cogui. Anar
afegint la llet tot anant remenant i continuar fins que la massa es vagi
espessint i es desprengui de les parets de la cassola.
Deixar
reposar uns minuts i posar la massa en unes mànigues pastisseres.
Quan la
massa està freda la podem posar a la nevera. Per acabar les croquetes, primer
les enfarinem, després les passem per l’ou i per últim pel pa ratllat.
Posar
oli abundant en un casso i anar fregit les croquetes, posar-ne poques perquè
l’oli no es refredi i no se’ns rebentin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada