Pàgines

dissabte, 12 d’abril del 2025

Croquetes de bacallà


Ingredients

225g bacallà dessalat

70g de ceba

70g de porro

½ pebrot verd

600ml de llet sencera fresca

200ml de nata de cuina

100g mantega

100g farina de rebosteria

Nou moscada, sal, pebre negre

Farina de galeta

2 ous

Oli per fregir

Elaboració

Tallar el bacallà, la ceba, el porro i el pebrot  ben petits.

En una cassola  baixa posar la mantega i quan estigui fosa, afegir la ceba, el porro i el pebrot. Sofregir a foc baix 5 minuts, afegir el bacallà i barrejar-ho i deixar que es cogui tot junt 2 minuts.

Posar  a escalfar la llet i la nata en un casso.

Afegir la farina per tota la cassola i esperar que la farina s’absorbeixi i es cogui. Anar afegint la llet tot anant remenant i continuar fins que la massa es vagi espessint i es desprengui de les parets de la cassola.

Deixar reposar uns minuts i posar la massa en unes mànigues pastisseres.

Quan la massa està freda la podem posar a la nevera. Per acabar les croquetes, primer les enfarinem, després les passem per l’ou i per últim pel pa ratllat.

Posar oli abundant en un casso i anar fregit les croquetes, posar-ne poques perquè l’oli no es refredi i no se’ns rebentin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada