Ingredients
1 filet de porc
Salmorra
3 pomes Golden
Oli d’oliva
Sal i pebre blanc
Julivert
Elaboració
Introduïm el filet en salmorra durant 20
minuts
Pelem i tallem a grills les pomes i les envasem
al buit. Les coem en un bany d’aigua a 85º durant 40 minuts. Les refredem.
Triturem la poma cuita amb 10g d’oli d’oliva
suau, sal i pebre blanc. Si es necessari hi incorporem aigua per aconseguir una
textura cremosa i afegim una mica del julivert
picat perquè aporti frescor.
Marquem el filet a la paella i el col·loquem
sobre una reixa de forn.
L’introduïm al forn a 140º durant 20-25 minuts,
el millor es mirar la temperatura interior amb un termòmetre, ha d’estar entre
56º-58º al cor del producte.
El retirem del forn i el col·loquem en un recipient
de repòs, perquè la peça assoleixi el 56º - 60º a cor.
Tallem el filet a rodanxes i l’empatem amb el puré
de poma.
Piquem finalment el julivert i el barregem amb
oli d’oliva, sal i pebre i amanim la carn i la guarnició.
És important deixar reposar la carn perquè
quedi més tendre i sucosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada