Ingredients
Una
massa de pasta de full
125g de
llardons
Un ou
Sucre
Pinyons
Aigua
Elaboració
Estenem
la massa de pasta de full amb el paper que porta i l’allisem una mica amb un
corró
Posem
el pinyons amb aigua perquè s’humitegin i després no es cremin
Punxem
la massa de pasta de full amb una forquilla i la pintem amb l’ou que hem batut.
Trinxem
els llardons petits, amb la Thermomix 5S/V4,5,
els escampem al damunt de la massa, al damunt i posem el sucre i a sobre els
pinyons.
Per
acabar amb un ganivet fem unes ondes per què quedi més bonica.
Escalfem el forn a 200º per la part de baix durant 4 minuts i despres a dalt i a baix uns 7 minuts. Comprovar si ja està o li cal més temps.
Si
volem la podem de fer de dos pisos de pasta de full, llavors, entre capa i cap
i posem més llardons i més sucre. Posem l’altra cap de pasta de full i fem el
mateix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada