Pàgines

divendres, 2 de maig del 2025

Coca de llardons

 


Ingredients

Una massa de pasta de full

125g de llardons

Un ou

Sucre

Pinyons

Aigua

Elaboració

Estenem la massa de pasta de full amb el paper que porta i l’allisem una mica amb un corró

Posem el pinyons amb aigua perquè s’humitegin i després no es cremin

Punxem la massa de pasta de full amb una forquilla i la pintem amb l’ou que hem batut.

Trinxem els llardons petits, amb la Thermomix  5S/V4,5, els escampem al damunt de la massa, al damunt i posem el sucre i a sobre els pinyons.

Per acabar amb un ganivet fem unes ondes per què quedi més bonica.

Escalfem el  forn a 200º per la part de baix durant 4 minuts i despres a dalt i a baix uns 7 minuts. Comprovar si ja està o li cal més temps.

Si volem la podem de fer de dos pisos de pasta de full, llavors, entre capa i cap i posem més llardons i més sucre. Posem l’altra cap de pasta de full i fem el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada